Buszos utazást szervez a békemenetre egy szabolcsi önkormányzat

POLITIKA
2021 október 20., 11:56
comments 7

Csoportos autóbuszos utazást szervez a szombati békemenetre a nyírkércsi önkormányzat. A szórólapot Hadházy Ákos tette közzé, kiderül belőle az is, hogy szerda délutánig lehet jelentkezni.

A képviselő felhívta az önkormányzatot, és a titkárságon elismerték, valóban szerveznek ilyen utat a lakosoknak. Megkérdezte, mennyi pénzt kérnek ezért, mire a hivatal munkatársa azt mondta: „nem hiszem, nem tudok róla, de ebben nem is vagyok illetékes”. Rostás János fideszes polgármestert már nem sikerült utolérnie, ahogy a lenti hangfelvételből is kiderül.

A békemenetet hivatalosan a Civil Összefogás Fórum szervezi. Ha egy önkormányzat ingyen viszi az embereket Orbán Viktor beszédére, az persze bizonyára csak adóforintokból lehetséges.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.