Két és fél évet kapott a focista, aki fél szemére megvakította az ellenfél klubvezetőjét

bűnügy
2021 október 20., 08:39

Két és fél év börtönre ítélte a Fonyódi Járásbíróság nem jogerősen azt a focistát, aki tavaly októberben egy vizespalackkal megdobta, és fél szemére megvakította az ellenfél klubvezetőjét. A játékos fellebbezett az ítélet ellen.

Az eset a megye kettes Somogyvár-Kaposmérő meccsen történt, miután a második félidőben lecserélték a 34 éves játékost. Az akkori beszámolók szerint levonulás közben rövid szóváltásba keveredett a vendégcsapat egyik elnökségi tagjával, aki a somogyvári barátai miatt a hazai szurkolók között nézte a meccset. A játékos a szóváltás után már leült a kispadra, amikor újra elöntötte az indulat, felpattant, elhajította a vizespalackot, és eltalálta a másik férfi szemét. Műtéttel sem sikerült megmenteni.

A focistát korábban garázdaság miatt ítélték el. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.