Letartóztatták a balfácán egyiptomi motorost, aki rablás közben véletlenül élőben közvetítette a saját arcát

bűnügy
2021 október 20., 13:28

Az egyiptomi közösségi média felhasználói „Egyiptom legmenőbb tolvajának” nevezték azt a férfit, aki véletlenül több ezer embernek sugározta élőben az arcát, miközben ellopta egy újságíró telefonját.

Subra el-Kheimában, Egyiptom negyedik legnagyobb városában egy 6,2-es erősségű földrengés után Mahmoud Ragheb, a Youm7 riportere éppen 20 ezer nézőnek közvetített élőben egy hídról, amikor a rabló elhajtott mellette motorral, és kikapta a kezéből a telefont. Látszik is, hogy közben hanyagul cigarettázik.

link Forrás

A rendőrség azóta bejelentette, hogy azonosították és letartóztatták. A munkanélküli férfi egyébként a letartóztatása előtt eladta a telefont. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.