Velence polgármestere szerint megint szerződést szegett a Velence Korzót üzemeltető cég

belföld
2021 október 20., 16:20

Ismét szerződést szegett az üzemeltető a Velence Korzó építkezési területén, írja Velence Város Hivatalos Oldala Facebook-posztjában.

Október elején azzal szegett szerződést a GOMI Kft., hogy lezárta a büfésort, ezzel pedig lehetetlenné tette az ott lévő büfék működését.

A legújabb húzásuk pedig az, hogy elkezdték felszedni a térköveket a korzó melletti parkolóban, ezért Gerhard Ákos független polgármester rendőröket hívott szerződésszegésre hivatkozva.

Velence önkormányzata az elmúlt két hétben három lépést tett az ügyben:

  • birtokvédelmi eljárást kezdeményezett, és azonnali ideiglenes intézkedést kért a kerítés ügyében,
  • a parkoló elzárása ügyében feljelentést tett a rendőrségen,
  • az építési hatóságtól tájékoztatást kért arról, hogy a GOMI Kft. milyen építési tevékenység végzésére tett bejelentést és nyújtott be kérelmet, amelynek alapján építési területté nyilvánította a teljes partszakaszt

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.