Semjén Zsolt részt vett az Európai Néppárt csúcstalálkozóján

POLITIKA
2021 október 21., 14:15
comments 11

Látványosan mutatta ki a KDNP vezetése, hogy nem ért egyet a Fidesszel: a kereszténydemokraták pártelnöke megjelent az Európai Néppárt brüsszeli találkozóján csütörtökön. Az Euronews beszámolója szerint

a Fidesz tagságának 2019. márciusi felfüggesztése óta nem vett részt néppárti csúcson magyar kormánytag. Mostanáig.

Bár a Fidesz-tagok távoztak a frakcióból, a KDNP egyetlen tagja, Hölvényi György nem. Az EU-csúcsot megelőző ülésen amúgy megjelent többek közt Angela Merkel német kancellár, Donald Tusk EPP-elnök és Ursula von der Leyen bizottsági elnök is.

photo_camera Fotó: EPP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt