"Soha többé" felirat mögött vonul a Békemenet

október 21., csütörtök 14:57
19

„Soha többé” felirat mögött vonul majd a Békemenet október 23-án, közölte a szervező Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány. Tájékoztatásuk szerint a mottóval tiltakoznak „az elnyomó bolsevik-kommunista rendszerek szellemi örököseinek visszatérése ellen.”

„Brüsszelnek üzenjük, a szovjet birodalomtól megszabadulva feladatunk, hogy megőrizzük függetlenségünket, nem kívánunk egypártrendszerű szuperállam kiszolgálói lenni. Ugyanakkor teljes odaadással veszünk részt, egyenrangú államként, az Unió jövőjének alakításában.”

- írják. A CÖF emellett arról is beszámolt, hogy az elmúlt napokban terheléses támadás érte a honlapjukat és a 2022plusz hírportált, "használhatatlanná téve a kommunikációt."

„A támadások több ország felől irányulnak felénk, megpróbálva ellehetetleníteni szervező munkánkat és a 2021. október 23-ra tervezett több százezres demonstrációnkat."

- közölték.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt