Egy lehetséges magyarországi látogatásról beszélt Ferenc pápa

vallás
2021 október 22., 18:33
comments 2

Görögországba és Ciprusra utazik december első hetében, mondta Ferenc pápa a Télam argentin hírügynökségnek adott interjújában. Azt egyelőre még nem tudni, hogy a december 3. és 5. közötti görögországi és ciprusi látogatás során érinti-e a Leszbosz szigetén lévő menekülttábort, ahogy 2016 áprilisában tette. Jövő évi utazásairól a katolikus egyházfő elmondta, hogy 2022-ben egy afrikai és egy óceániai utat tervez, Ferenc pápa hozzátette, hogy

esetleg még egy kongói és egy magyarországi látogatás is szóba jöhet a jövőben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt