Egy lehetséges magyarországi látogatásról beszélt Ferenc pápa

vallás
2021 október 22., 18:33
comments 2

Görögországba és Ciprusra utazik december első hetében, mondta Ferenc pápa a Télam argentin hírügynökségnek adott interjújában. Azt egyelőre még nem tudni, hogy a december 3. és 5. közötti görögországi és ciprusi látogatás során érinti-e a Leszbosz szigetén lévő menekülttábort, ahogy 2016 áprilisában tette. Jövő évi utazásairól a katolikus egyházfő elmondta, hogy 2022-ben egy afrikai és egy óceániai utat tervez, Ferenc pápa hozzátette, hogy

esetleg még egy kongói és egy magyarországi látogatás is szóba jöhet a jövőben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.