Halálos áldozatokat követelt az ítéletidő Lengyelországban

külföld
2021 október 22., 09:00

Négy ember életét vesztette, 120 ezer háztartás pedig áram nélkül maradt Lengyelországban az országra az éjjel lecsapó heves szélviharban. Három áldozat a viharos szél okozta közúti balesetekben vesztette életét, egyre rádőlt egy épülő ház fala.

A szélviharban 18-an megsérültek, közülük heten a károk elhárításán dolgozó tűzoltók.

Országszerte több mint 10 300 alkalommal riasztották a tűzoltókat a vihar okozta károk miatt, a legtöbb esetet a három nyugat-lengyelországi vajdaságban, az Alsó-sziléziaiban, a Nagy-lengyelországiban, valamint a Kujávia-pomerániaiban jelentették. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.