Saját magát buktatta le egy idős asszony gyilkosa

2021 október 23., szombat 10:01
1

Előre eltervezett emberölés gyanújával indított eljárást a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság egy 57 éves komlói és egy 43 éves sásdi nő ellen. Gyanújuk szerint a két nő közösen ápolta az idősebbik anyósát, és megállapodtak, hogy megölik a 86 éves asszonyt.

A két nő végül magát leplezte le: október 22-én az idősebbik rendőrségi feljelentést tett a 43 éves sásdi nő ellen, mondván, hogy az zsarolni kezdte. Hárommillió forintot követelt tőle annak fejében, hogy ne hozza nyilvánosságra az anyósa halálával kapcsolatos kompromittáló hangfelvételeket.

A feljelentése alapján indult eljárásban a rendőrök meghallgatták az inkriminált felvételeket, amelyek alapján felmerült a gyanú, hogy a két nőnek igenis köze lehet az idős asszony halálához. A beszerzett adatok alapján aztán arra jutottak, hogy a két gyanúsított rendszeresen egy "ismeretlen eredetű és hatóanyagú tablettát" adott az áldozatnak, amitől a 86 éves asszony október 21-én elhunyt.

A rendőrök mindkét nőt elfogták és előállították, gyanúsítotti kihallgatásuk után őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat. A 43 éves sásdi nő ellen zsarolás miatt is nyomoznak. (Via Police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt