Vizsgálatot indítottak egy minnesotai katolikus fiúegyetemen, mert versenyt űztek abból, hogy ki tud több lánnyal lefeküdni

külföld
2021 október 23., 18:39
comments 10

Vizsgálatot indítottak egy minnesotai katolikus egyetemen (Catholic St. John's University), ahova csak fiú hallgatók járnak, mert versenyt rendeztek egymás között, hogy ki tud több lány hallgatóval lefeküdni a testvéregyetemükről.

Az egyetemek nem hozták nyilvánosságra a részleteket, de egy, az iskolaújságnak nyilatkozó diák, azt mondta, hogy a versenyt egy csapat chatben bonyolították le, és bizonyos nőkhöz pontszámokat is rendeltek.

„A szexuális visszaélés semmilyen formáját nem fogjuk megtűrni” - nyilatkozta a két egyetem szóvivője. Az egyetem vezetése külsős nyomozókat bérelt fel, hogy megtalálják a felelősöket és újra olyan környezetet teremthessenek az egyetemen, ami tiszteletben tartja az emberi méltóságot.

Egy női civil szervezet, a Women' Leadership csütörtökre tüntetést szervezett a lány egyetem elé, hogy így tiltakozzanak a régóta fennálló, toxikus maszkulin közeg ellen. (yahoo.com)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt