CÖF-CÖKA: nem szerződtettünk buszokat, hogy vidékről hozzuk az embereket a Békemenetre

belföld
2021 október 25., 15:14
comments 26

„A rablóprivatizáció nagymesterei, az offshore cégek császárai, miután léket kapott előválasztási kalózhajójuk, támadják a CÖF-CÖKÁ-t. Ismét buszoztatásról beszélnek, ami a tragikus összellenzéki tüntetésecske után nem meglepő” - olvasható a Fidesz kedvenc szervezetének, a Békemenet szervezőjének, a CÖF-CÖKA közleményében.

Barkóczi Balázs DK-szóvivő korábban arra szólította fel a szerveztet, hogy hozzák nyilvánosságra a békemeneten használt buszok bérleti szerződéseit.

A CÖF-CÖKA állítása szerint nem szerződtetettek buszokat vidékről történő személyszállításra. „Az emberek autóval, vonattal, sőt busszal is járnak, villamosra, metróra szállnak, szabad döntésük alapján.”


„Persze mi elszámolunk minden fillérrel, de nem az arra fel nem jogosított DK-nak, aki Júdás-pénzekkel állítja csatasorba követőit. Sőt újabb csattanó! Olasz vendégeink saját költségen érkeztek. A lengyelek külön vonattal, maguk fizették utazásukat” - írják.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt