Nettó 67 millió forintot költöttek a vadászati világkiállítás óriásplakátjaira

belföld
2021 október 25., 16:39
comments 1

Nettó 67, 1 millió forintot (azaz, bruttó mintegy 85 milliót) fordítottak a kiállítás 750 óriásplakátjának legyártására és kihelyezésére, tudta meg közérdekű adatigénylésnek köszönhetően Dorosz Dávid párbeszédes főpolgármester-helyettes.

„Ez csak töredéke annak a legalább hárommilliárdnak, amit "kommunikációs feladatokra" költöttek (amit "természetesen" Balásy Gyula két cége nyert). A reklám ellenére is csak ingyen utaztatott, ingyenjegyes iskoláscsoportokkal tudták feljebb tornázni a látogatószámot” –írta Facebook-bejegyzésében Dorosz.

A plakátok egyik szereplőjét, Fátyolt, a vizslát például 150 ezer forintért vásárolták meg, hogy a kiállítás arca lehessen. Pedig az én kutyám ingyen is vállalta volna:

photo_camera Fotó: botost

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.