Paris Hilton felszólította Bident, hogy hozzanak törvényt a „problémás tinédzserekre épülő iparral” szemben

Lezárt tartalom a Kör tagjainak külföld
2021 október 25., 14:43
comments 1

Paris Hilton felszólította Joe Biden amerikai elnököt és a Kongresszust, hogy lépjenek fel a javítótáborként működő bentlakásos iskolákkal szemben. Az influenszerség, a reality- és webcelebség egyik feltalálója, a kétezres évek elejének proto-Kardashianja, Hilton azt szeretné elérni, hogy a törvényhozók végre érdemben foglalkozzanak az olyan iskolákkal, mint amilyenekben ő is éveket töltött el tinédzserként, és amelyekben elmondása szerint verbálisan, mentálisan, de többször fizikailag is bántalmazták.

Csatlakozz a Körhöz még a tavalyi árakon!

Minden drágul, hamarosan a 444 is. Legyél most az előfizetőnk még a tavalyi áron!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.