Putyin orosz állampolgárságot ajándékozott a Vad angyalnak

bulvár
2021 október 25., 17:05
comments 8

Orosz állampolgárságot adományozott Natalia Oreiro uruguayi-argentin énekes- és színésznőnek Vlagyimir Putyin orosz elnök.

Az erről szóló elnöki rendelet hétfőn jelent meg az orosz online jogi közlönyben. Vlagyimir Putyin több mint két évtizedes elnöksége során több híresség is kapott orosz állampolgárságot. A legismertebb közülük talán Gérard Depardieu francia és Steven Segal amerikai színész.

A színésznő tavaly júniusban folyamodott a honosításért, miután a Buenos Aires-i orosz nagykövetségen a készülő látogatásával kapcsolatos formaságokat intézett, megkérdezték tőle, hogy nem akar-e orosz állampolgár lenni. A színésznő igent mondott.

Az ötlet először egy népszerű orosz éjszakai tévéshow-ban merült fel, amelynek műsorvetője, Ivan Urgant 2019-ben "a legoroszabb külföldi színésznőnek" titulálta a színésznőt. Oreiro válaszul azt mondta, hogy Oroszország elnökének meg kellene adnia számára az orosz állampolgárságot.

A 44 éves, Uruguayban született színésznő Magyarországon is ismert, elsősorban a Vad angyal című tévésorozatból. A TASZSZ-nak nyilatkozva korábban azt mondta, hogy már az első látogatása során otthon érezte magát Oroszországban, ahol Nasa Natasa (A mi Natasánk) néven szervezett rajongótábora működik. Közölte, hogy hódolóitól eddig 15 szuvenír orosz útlevelet kapott ajándékba.

A Vad angyal felejthetetlen főcímdala:

link Forrás

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.