Mészáros Lőrinc alapítványa egy Hide the Pain Harold-mémmel poénkodott azon, milyen arccal kell várni a támogatási összegeket

2021 október 26., kedd 17:47
2

Mészáros Lőrinc alapítványa a Facebookon egy ideje különböző mémekkel próbálja reklámozni az ösztöndíjait a fiataloknak, hátha így nem kizárólag a strómankodás jut az emberek eszébe, amikor meghallják Orbán Viktor milliárdossá tett barátjának nevét. A műfaj kedd délután ért a csúcsra, amikor az erőltetett mosolyával világhírű mémmé váló Hide the Pain Harold (aka Arató András) képét a következő szöveggel osztották meg:

„Ez Te vagy, ahogyan majd olvasod a visszaigazoló emailt, miszerint elnyerted a támogatást és már büszkén várod is az összeget.”

Fotó: Mészáros Alapítvány

Aztán valaki észbe kaphatott, hogy talán nem a legjobb módszer a strómankodás feledtetésére, ha a Mészáros Lőrincről elnevezett alapítvány posztjában egy rezignált arc mellett olyan kifejezésekkel viccelődnek, mint az elnyerted a támogatást vagy a büszkén várod is az összeget. Így 3 óra után a posztot törölték.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt