Szlovákia gazdasági minisztere feljelenti Robert Ficót, mert azt terjeszti róla, hogy kokainozik

október 26., kedd 11:27
1

Richard Sulík szlovák gazdasági miniszter kedden bejelentette, hogy feljelentést tesz Robert Fico ellen, mivel az ex-miniszterelnök már jó ideje azt hangoztatja róla, hogy drogozik - írja a Paraméter.

Fico már többször utalt arra, hogy a miniszter kokainozik, egy műsorban például azt mondta, hogy „a kokain és az SaS (Sulík pártja) olyan, mint egy egyenlet”.

Richard Sulík Fotó: VLADIMIR SIMICEK/AFP

„Sosem nyúltam kokainhoz. Tudom, hogy amikor olyan emberek voltak a kormányában, mint Kaliňák és Počiatek, ezt nehéz elhinni”

– mondta Sulík, aki korábban Fico egy hasonló kijelentése után még drogtesztre is elment.

Fico a gazdasági miniszter ellen a Smer által benyújtott bizalmatlansági indítványról szóló parlamenti vita során arra is felszólította Sulíkot, hogy mutassa be az érettségi bizonyítványát, pártja, a Smer információi szerint ugyanis a miniszter érettségi bizonyítványa hamisítvány. Erre reagálva Sulík azt mondta, minden tanulmányát becsületesen végezte el, és nem látja akadályát, hogy felmutassa az érettségi bizonyítványát.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt