DK: Bepereljük az MTVA-t, amiért tényként kezelik az Elkxrtuk összeesküvés-elméletét

október 27., szerda 10:11
15

A Demokratikus Koalíció azért perli be az MTVA-t, mert a Kossuth rádió kedd délutáni műsorában az hangzott el, hogy Dobrev Klára döntött „2006-ban az utcán lévő ártatlan emberek szemkilövéséről és megveréséről”. Vagyis a közmédia műsorvezetője tényként kezelte a múlt héten bemutatott Elkxrtuk című film narratíváját.

A DK közleményében azt írja, „az állami rádió propagandistái láthatóan csont nélkül hitték el a Fidesz propagandafilmjében, az Elkxrtuk-ban foglalt összeesküvés-elméletet”, ehhez pedig hozzátették, hogy bár „az alternatív valóságon alapuló diktatúrák sajátja, hogy soha nem tudhatjuk, mit hoz a múlt, az a tény mindenen túlmegy, hogy a közpénzből működő állami média 2006-tal kapcsolatban 15 év után talál ki újabb hazugságot az eddigi helyett”. Végül közölték, hogy a történtek miatt „a Demokratikus Koalíció természetesen beperli az MTVA-t”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt