Robert Ficótól aranyat és 50 ezer eurónyi készpénzt loptak el, de nem akart magyarázkodni a rendőrségen, honnan szerezte

külföld
2021 október 27., 13:04
comments 8

Újabb részletek kerültek elő azokból a felvételekből, amiket egy szlovákiai vadászházban vettek fel, ahol vezető politikusok és oligarchák jelentek meg. A Denník N által kedd ismertetett felvétel szerint Robert Fico korábbi miniszterelnök a titkos találkozón arról beszélt, hogy pártjának (Smer) pozsonyi székházából elloptak tőle 50 ezer eurót és néhány aranyérmét, mialatt Görögországban volt.

Fico azonban nem jelentette a lopást a rendőrségen, mert nem volt kedve magyarázkodni, mégis miért van ennyi pénz az irodájában.

A vadászházból származó felvételek a Speciális Ügyészség (ÚŠP) ügyészéhez kerültek, aki kiadott egy közleményt arról, hogy videóban feltűnő politikai, üzleti és ügyvédi szereplők büntetőügyeket akarnak befolyásolni, és le akarják járatni az ügyészséget. (Új Szó)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt