Több mint 66 milliót fizetett a Tankcsapdának a győri önkormányzat egy koncertért

szórakozás
2021 október 27., 17:15
comments 16

A Tankcsapda agusztus végi koncertre 66,2 millió forintot fizetett ki a győri önkormányzat, írja a város honlapján közzétett szerződéslita alapján az Ugytudjuk.hu. Ebben benne volt a fellépési díj, hang-, színpad- és látványtechnika is. A lap megjegyzi, hogy tavaly a BaRock Zenebona fesztivál került hasonló összegbe, ahol 13 helyszínen összesen 26 együttes lépett fel. Ezért az összegért a Tankcsapda egy körszínpados koncertet adott a város főterén.

photo_camera Forrás: Győr.hu

A zenekarral együtt tartott sajtótájékoztatón Dézsi Csaba András polgármester arról beszélt, hogy szeretné, ha a koronavírus-járvány után a győriek végre felhőtlenül szórakozhatnának.

A koncert előtt az örök lázadó Lukács László a fideszes polgármesterrel együtt az Adjon az ég című számot is előadta. Amikor a Dézsi oldalára feltöltött videó alatt egy kommentelő szóvá tette, hogy az ingyenes koncertet az ő adójából fizetik, a polgármester ezzel válaszolt: „Kedves Gábor! Ön egy kanyi vassal nem járult hozzá ehhez a koncerthez, ezért az ilyen demagóg szöveget legyen szíves mellőzni. Két éve még feltehetően azt írta volna, hogy miért nem lélegeztető gépet veszünk, gondolom. De az már van elég az országban.Szóval, mi a helyi adónkból az ország egyik legnagyobb adóbefizetői vagyunk a területi kiegyenlítés okán. Úgyhogy Bajáról szíveskedjen tartózkodni az efféle félrevezető botorságoktól. Amennyiben támogatni szeretné bármelyik rendezvényünket, ahogy ezt felajánlotta, azt szívesen vesszük. Kérem, hogy szíveskedjen ezt hivatalos levél formájában közölni.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt