Csomagokba rejtett védett hüllőket találtak a Liszt Ferenc repülőtéren

ÁLLAT
2021 október 29., 09:13
comments 1

A NAV munkatársai védett agámákat találtak csomagokba rejtve a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Az állatokat Egyiptomból Magyarországra érkező küldeményekben találták meg, összesen 27 darabot.

photo_camera Ez is egy agáma, de csak illusztráció, ő valószínűleg nem utazott csomagba rejtve Fotó: SAVERIO GATTO/Biosphoto via AFP

A Magyarországra csempészett agámák túlélték a csomagban utazást, és már a Fővárosi Állat- és Növénykertben vannak. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.