Egy német villanyszerelő több férfit is kasztrált a konyhaasztalán

külföld
2021 október 29., 5:09
comments 5

Egy 66 éves férfit azzal vádolnak Németországban, hogy megölt egy embert, másokat pedig illegális műtétekkel csonkított meg - írja a Guardian.

photo_camera A vádlott 2021. október 28-án Münchenben, a bírságon. Fotó: SVEN HOPPE/dpa Picture-Alliance via AFP

A villanyszerelőként dolgozó vádlott a müncheni bíróságon azt vallotta, a beavatkozásokat áldozatai kérésére hajtotta végre. A férfi elmondta, hogy eredetileg egy szadomazo szexuális szolgáltatásokat hirdető oldalon ajánlotta fel magát, hogy ki tudja fizetni a tartozásait. Aztán valahogy úgy alakult, hogy elkezdett kisvárosi otthonában a konyhaasztalon idegeneket műteni. Áldozatainak azt mondta, képzett egészségügyi szakember.

A férfi a bíróságon arról számolt be, hogy részben vagy teljesen nyolc férfi genitáliáit amputálta 2018 júliusa és 2020 márciusa között. Az egyik férfi néhány nappal a beavatkozás után meghalt, azonban a vádlott tagadja, hogy ő okozta volna a halálát. Az áldozat holttestét egy dobozban találta meg a rendőrség három héttel később.

Az ügyészség emberöléssel, segítségnyújtás elmulasztásával és súlyos testi sértéssel vádolja a férfit.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt