Egy rekesz sörrel próbálta kiüríteni szervezetéből az oltást egy román férfi

agyvihar
2021 október 29., 07:02
comments 8

Egy Svédországban dolgozó román férfi csak azért oltatta be magát a koronavírus elleni vakcinával, mert munkaügyben külföldre kellett utaznia, de valójában annyira oltásellenes volt, hogy utóbb megpróbálta kiűzni a szervezetéből a vakcinát. Úgy ítélte meg, hogy ehhez a művelethez egy rekesz sör lehet a legalkalmasabb - írja a Transindex.ro. Az esetről egy Svédországban élő orvos, Laura Ghibu számolt be.

A férfi egyébként választhatta volna azt is, hogy PCR-tesztet végeztet magán, de úgy sejtette, az orrába nyúló pálcikával elgyengítik az agyát.

Az orvos mesélt egy másik oltásellenes pácienséről is, aki szintén román volt, és azt mondta, van egy speciális amulettje, ami kimutatja a vírust az emberben, és így tudja, kit kerüljön el.

A magát rekesz sörrel gyógyító férfi egyébként arra panaszkodott, nincs jól a vakcinától, de az orvos megnyugtatta, hogy valószínűleg inkább az elfogyasztott alkoholtól érzi rosszul magát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.