Egy rekesz sörrel próbálta kiüríteni szervezetéből az oltást egy román férfi

agyvihar
2021 október 29., 7:02
comments 8

Egy Svédországban dolgozó román férfi csak azért oltatta be magát a koronavírus elleni vakcinával, mert munkaügyben külföldre kellett utaznia, de valójában annyira oltásellenes volt, hogy utóbb megpróbálta kiűzni a szervezetéből a vakcinát. Úgy ítélte meg, hogy ehhez a művelethez egy rekesz sör lehet a legalkalmasabb - írja a Transindex.ro. Az esetről egy Svédországban élő orvos, Laura Ghibu számolt be.

A férfi egyébként választhatta volna azt is, hogy PCR-tesztet végeztet magán, de úgy sejtette, az orrába nyúló pálcikával elgyengítik az agyát.

Az orvos mesélt egy másik oltásellenes pácienséről is, aki szintén román volt, és azt mondta, van egy speciális amulettje, ami kimutatja a vírust az emberben, és így tudja, kit kerüljön el.

A magát rekesz sörrel gyógyító férfi egyébként arra panaszkodott, nincs jól a vakcinától, de az orvos megnyugtatta, hogy valószínűleg inkább az elfogyasztott alkoholtól érzi rosszul magát.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt