Kenguruk szabotálták egy ausztrál golfozó játékát

ÁLLAT
2021 október 29., 06:13
comments 1

Floridában már szinte rendszeres, hogy aligátorok szakítják félbe a golfozók szórakozását, de olyat eddig még nem jegyeztek fel, hogy kengurucsorda akadályozná a sportolók játékát. Idáig.

Az ausztrál Wendy Powick amatőr golfozó Instagramon osztotta meg a csodás jelenetet, ahogy a kenguruk berobognak a füves pályára. Rövid bámészkodás után a csorda ráunt a dologra, és távoztak. Powick az ausztrál 7News-nak azt mondta, nem ritka, hogy kengurukat látnak a pálya szélén, de eddig nem mentek közel a játékosokhoz.

Ausztráliában 50 millió kenguru él, kétszer annyian vannak, mint az emberek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.