Próbálja meg mindenki észben tartani: vasárnap óraátállítás!

idő
2021 október 29., 04:45

Vasárnap, vagyis október 31-én átállunk a téli időszámításra, ami azt jelenti, hogy hajnali háromkor kettőre kell visszatekerni az óramutatót. És bármennyire is döntött már az óraátállítás eltörléséről 2019-ben az Európai Parlament, ugyanígy fogunk órát tekergetni 2022 tavaszán és valószínűleg ősszel is, mert a tagállamok továbbra sem egyeztek meg, hogy a nyári vagy a téli időszámítás legyen a végleges.

A lényeg: vasárnap reggel senki ne ijedjen meg, ha a telefonja és a lakásban található többi, analóg óra más időt mutat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.