Beültethető defibrillátora miatt nem játszhat Eriksen az olasz bajnokságban

olaszország
2021 október 30., 08:04
photo_camera Dán szurkolók az Európa-bajnokságon Fotó: STUART FRANKLIN/AFP

Ebben a szezonban már biztosan nem játszhat az olasz bajnokságban Christian Eriksen dán focista, akit újra kellett éleszteni a nyári Európa-bajnokságon. Az eset után beültethető defibrillátort kapott, amivel az olasz liga szabályai szerint nem léphet pályára.

Klubja, az Internazionale nyitott rá, hogy elengedje, hiszen más országokban akár még játszhatna is. Daley Blind is ilyen szívritmus-szabályzóval játszik a holland bajnokságban és a válogatottban. (via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.