Isten keze - pár év alatt kétszer nyerte meg a 2 millió dolláros jackpotot egy marylandi férfi

2021 október 30., szombat 13:09
1
Sorsjegyek sorakoznak egy marylandi lottózóban Fotó: MARK WILSON/Getty Images via AFP

Egy marylandi férfi néhány éven belül másodjára nyerte meg a 2 millió dolláros fődíjat egy kaparós sorsjegyes játékon.

A szerencsés kezű férfi Salisbury városában dolgozott közüzemi dolgozóként, legalábbis amíg rászorult, mert aztán néhány évvel ezelőtt 2 millió dollárt nyert egy lottószelvénnyel. Azóta nyugdíjba vonult, de játékszenvedélyét megőrizte.

Még bőven tartott a járvány, amikor egy alkalommal két szelvényt vásárolt egy Exxon benzinkútnál: az elsővel nyert a 100 dollárt, a másodikkal pedig - mint később, a sorsolás után kiderült - ismét megütötte a jackpotot - 2 millió dollárt.

A férfi csak a férfi világjárvány idején fedezte fel, hogy nyert, így nem is tudta sokáig beváltani a szelvényt, amit egészen a lejárat előtti napokig egy széfben rejtegetett.

Az első nyereménye után a férfi elmondta a lottóhivatalnokoknak, hogy a pénzt családi nyaralásra tervezte fordítani - most, hogy nyugdíjba vonult, az új nyereményét egy újabb családi nyaralásra és lakásfelújításra költi majd.

Amikor a tanulságokról kérdezték, azt felelte, a legfontosabb, hogy amikor játszik az ember, ne csak a jackpotra utazzon, és hogy az ember élvezze a játékot, mert amíg élvezi az ember, addig az se fontos, hogy nyer vagy veszít éppen. Azért valószínűleg egy kis szerencse sem árt. (CNN)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt