Kigyulladt egy raktárépület Kőbányán

tűz
2021 október 30., 05:04

Húsz tűzoltóautó érkezett éjjel a kőbányai Csillagvirág utcába, mert kigyulladt egy kétszintes raktár- és irodaépület. A konyhai és fürdőszobai eszközöket tároló, 1600 négyzetméteres épület hátsó részén raklapok vannak, és teherautó is áll a területen, ahová még nem terjedtek el a lángok, írta az MTI háromnegyed 5-kor.

A katasztrófavédelem két órával később közölte, hogy körbehatárolták a tüzet, és sikerült megmenteni a raktár és irodaházzal egybeépített, nagyjából kétezer négyzetméteres épületet.

Frissítés (9:14): Eloltották a tüzet.

photo_camera Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.