Ismét óriási illegális rave party van Olaszországban, két rendőr megsérült

2021 október 31., vasárnap 18:01
3

Ahogy legutóbb, úgy most is Telegramon szerveztek bulit az országban, ezúttal Torino külterületén, egy elhagyott gyártelepen. Sajtóértesülések szerint a szombaton meghirdetett partyra már legalább hatezren érkeztek, több ezer embert már a rendőrség akadályozott meg abban, hogy bejussanak a területre.

A jelenlegi járványügyi szabályok szerint ilyen bulit nem lehet szervezni, de nem ez az első alkalom, hogy mégis megtették: augusztusban Lazio és Toszkána régiók határában volt hasonló, nehezen felszámolható esemény. A rendőrség folyamatosan próbálja leállítani a bulit, de úgy vélik, akár két napba is telhet kiüríteni a területet.

Nichelino Giampiero Tolardo, Nichelino polgármestere azt mondta, a helyzet bonyolult, de sikeresen ellenőrzés alatt tartják. Kicsit máshogy látja a szituációt a rendőrség, állítólag két (más hírek szerint három) rendőr megsérült, egyiküket egy kővel találtak fejbe, egy másik akkor sérült meg, amikor megpróbálták elgázolni.

(Corriere della Sera, ANSA)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt