Ismét óriási illegális rave party van Olaszországban, két rendőr megsérült

külföld
2021 október 31., 18:01
comments 3

Ahogy legutóbb, úgy most is Telegramon szerveztek bulit az országban, ezúttal Torino külterületén, egy elhagyott gyártelepen. Sajtóértesülések szerint a szombaton meghirdetett partyra már legalább hatezren érkeztek, több ezer embert már a rendőrség akadályozott meg abban, hogy bejussanak a területre.

A jelenlegi járványügyi szabályok szerint ilyen bulit nem lehet szervezni, de nem ez az első alkalom, hogy mégis megtették: augusztusban Lazio és Toszkána régiók határában volt hasonló, nehezen felszámolható esemény. A rendőrség folyamatosan próbálja leállítani a bulit, de úgy vélik, akár két napba is telhet kiüríteni a területet.

Nichelino Giampiero Tolardo, Nichelino polgármestere azt mondta, a helyzet bonyolult, de sikeresen ellenőrzés alatt tartják. Kicsit máshogy látja a szituációt a rendőrség, állítólag két (más hírek szerint három) rendőr megsérült, egyiküket egy kővel találtak fejbe, egy másik akkor sérült meg, amikor megpróbálták elgázolni.

link Forrás

(Corriere della Sera, ANSA)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.