Egy republikánus szenátor megfejtette, miért néznek pornót és videójátékoznak a férfiak

Férfiasság
2021 november 01., 20:57
comments 7

Furcsa figurák békeidőben is akadnak a washingtoni Capitoliumbann, amikor épp nem QAnon-hívő incel sámánok dáridóznak odabent önfeledten. Ilyen az ultrakonzervatív republikánus szenátor Josh Hawley is, aki egy konzervatív konferencián, Orlandóban fejtette ki hétfőn az antifeminista nézeteit, és beszédét a Federalist című lap is lehozta.

photo_camera Josh Hawley Fotó: TOM BRENNER/AFP

Ebben olyan megfejtések hangzottak el, mint hogy

  • mivel évek óta kritizálják a férfiakat és a férfiasságot, nem csoda, hogy egyre több férfi zárkózik be a tétlenség, a pornográfia és a videójátékok világába;
  • a baloldal egy férfiak nélküli világot akar teremteni.
  • a fiúkat mindinkább egy gyógyíthatatlan betegségnek tekintik;
  • a hagyományos férfiasságot toxikusnak próbálják beállítani, a hagyományos férfias erényeket - a bátorságot, a függetlenséget, a magabiztosságot - pedig a társadalomra leselkedő veszélynek.

Hawley-t körberöhögték a Twitteren, különösen amiért az összes férfi védelmében próbált felszólalni.

Ha Josh Hawley a férfiasság szakértője, szeretném röviden megosztani gondolataimat a kvantumfizikáról.

Bezzeg a régi szép időkben, amikor még békén hagyták őket, az amerikai férfiak szilikonnal kitömött királynőkkel dugtak és naponta lőtték halomba az útjukba kerülő űrlényeket!

Josh Hawley szerint az amerikai férfiak pornót néznek és videójátékoznak, és ezért kritizáják a férfiasságukat. Igen, a szüleik, amikor rákérdeznek, hogy Josh, mikor költözöl már el, hagyod abba az orrtúrást szerzel végre egy állást!

(via The Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt