Koronavírus-számok Magyarországon 6/29/2022
Elhunytak + 21 Σ 46 647
Kórházban + 36 Σ 233
Fertőzöttek + 3 042 Σ 1 928 125
Tesztek 0 Σ 11 394 556
Oltottak + 420 Σ 6 411 804
A legújabb trendek

Gulyás Gergely szerint ha lenne kontaktkutatás, akkor esetében az újságíróknál kéne kezdeni

2021 november 1., hétfő 18:07
2

„Ha lenne még kontaktkutatás – ami nincsen –, akkor az újságíróknál kéne kezdeni, mert utána Münchenbe mentem, tehát az újságírókat láttam utoljára Magyarországon” - mondta az RTL Híradónak nyilatkozó Gulyás Gergely hétfőn.

Vasárnap derült ki, hogy a miniszterelnökséget vezető miniszter koronavírusos. Az RTL összerakta a heti programjait és beszélt a karanténban lábadozó Gulyással.

„Összességében megvagyok, torokfájásom van, náthás vagyok és nem túl magas lázam van” - nyugtatott meg mindenkit a miniszter.

Azt mondja, nem tudja, hol kapta el a fertőzést, de szerinte az a csoda, hogy csak most betegedett meg, hisz sok programon vett részt az egész évben. Háromszor lett beoltva, így nem számít arra, hogy rosszabbra fordul az állapota.

Szerdán a munkatársaival volt, csütörtökön két órán keresztül válaszolt az újságírók kérdéseire, majd onnan egy építészeti díj átadójára ment, ahol nem nagyon tartották be a távolságtartás szabályait. Ezután indult Münchenbe.

A teljes Híradó anyag itt nézhető meg:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt