Hatalmas lángokkal ég a tamási termálfürdő

katasztrófa
2021 november 01., 19:10
comments 2

Kigyulladt a tamási termálfürdő tetőszerkezete hétfő este, közölte a Tolna megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-vel. Köves Péter elmondta, a fürdővendégek elhagyták az épületet, a tűzben senki nem sérült meg. Az esetről egy órája került fel egy videó a Tolnatáj Televízió facebook oldalára.

A katasztrófavédelmi szóvivő tájékoztatása szerint a fürdő egy fedett, medencés részében hétfő délután észleltek füstöt. A tűzoltók az izzó gócot keresve megbontották a tető héjazatát, estére a tető teljes terjedelmében lángra kapott; tamási, dombóvári és siófoki tűzoltók oltják a lángokat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.