5-6 éves kislány lehetett az a gyerek, akinek megcsonkított holttestét egy aradi temetőnél találták meg

bűnügy
2021 november 02., 06:20

Október 31-én, kutyasétáltatás közben talált rá egy férfi egy gyerek megcsonkított holttestére egy aradi temetőben. A gyerek korát és nemét először nem sikerült megállapítani, de azóta szakértők segítségével elkészítették a meggyilkolt gyerek fantomképét, ami szerint egy 5-6 év körüli kislány lehetett az áldozat. A Maszol szerint a gyerek 110-120 centi magas, barna szemű és barna hajú lehetett.

A törvényszéki orvosszakértő szerint a gyerek egy-két nappal a megtalálása előtt halhatott meg. A Maszol azt írja, Pavel Palcu, a nyomozást vezető ügyész azt nyilatkozta, a vizsgálatot kiterjesztették családon belüli erőszakra is, mert a rendőröknek gyanús, hogy nem jelentették a gyerek eltűnését.

link Forrás

Az eddigi ismeretek szerint a gyerek halálát a fejére mért erős ütés vagy ütések okozták, a 24.hu azt írja, emberölés és halottgyalázás miatt nyomoznak.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.