A kommentátorok rémálma, Sumomomomomomomomo nyert egy japán lóversenyen

hülyeség
2021 november 02., 07:29
comments 3

A hároméves ló a France24 szerint egy drámai, késői hajrával győzött hétfőn a tokiói Oi versenypályán, ennek azonban a kommentátorok nem feltétlenül örülhettek, mert a kanca neve gyakorlatilag kimondhatatlan.

A versenyt közvetítő kommentátornak összesen nyolc mo-t kellett egymás után kiejtenie, hogy helyesen mondja Sumomomomomomomomo nevét, aki természetesen már gigasztár Japánban. Annyira, hogy már Sumomomomomomomomo plüssöket is lehet kapni.

Itt egy korábbi versenyen látható Sumomomomomomomomo:

Sumomomomomomomomo neve egyébként egy japán nyelvtörőn alapul, ami valami olyasmit jelent, hogy „a szilva és a barack is barack”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.