Tiborcz István cége elfogadja Mészáros Lőrinc cégének törzskártyáját a mátrai luxushotelben

gazdaság
2021 november 03., 15:34
comments 7

Jó hírt közölt a Mészáros Lőrinc cégbirodalmába tartozó Hunguest Hotels Zrt. a Lifestyle Hotel Mátrával kapcsolatban. Ezt a hotelt vette meg a társaságtól október végén a Tiborcz István, miniszterelnöki vő cégbirodalmának központját jelentő BDPST Zrt. A jó hír pedig az, hogy a Hunguest Hotels üzemeltetési időszakában tett foglalások az új tulajtól függetlenül érvényben maradnak. Ráadásul a BDPST 2022. január 31-ig elfogadja a Hunguest Hotels törzskártyát is.

Az pedig a Lifestyle Hotel Mátra adatvédelmi tájékoztatójából derült ki, hogy a szálloda üzemeltetője konkrétan a Montezuro Üzemeltető Kft. lett. A céget szeptember 22-én jegyezték be és a BDPST Hotel Zrt.-én keresztül kapcsolódik Tiborcz István szállodái közé.

Nem túl olcsó a szálloda: ha egy standard szobában szeretne két fő 1 éjszakát eltölteni, akkor az 49 ezer forintba kerülne. Külön érdekes élményt nyújthat, hogy a szállodára még a Hunguest nyert 819 millió forint felújítási-közpénzt vissza nem térítendő állami támogatás formájában a Magyar Turisztikai Ügynökségtől.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.