A queenslandi hatóság maszturbációra ösztönzi a fiatalokat

SZEX
2021 november 04., 06:11
comments 5

Az ausztrál queenslandi hatóság „Give yourself a hand” néven kampányt indítottak a Facebookon, hogy maszturbálásra ösztönözzék a fiatalokat.

A queenslandi hatóság szóvivője szerint azt szeretnék elérni, hogy csökkenjen az önkielégítéssel kapcsolatos stigma, normális párbeszéd alakuljon ki róla, különösen a fiatalok körében.

„A maszturbáció normális és egészséges része az ember szexuális élményének, és nagyszerű módja annak, hogy felfedezze, hogyan érzi jól magát. A legjobb az egészben az, hogy mindenki számára elérhető – és emellett rengeteg egészségügyi előnyt is ad!” - olvasható a kampány szövegében.

A poszt arra nézve is tartalmaz tanácsokat, hogy hogyan érdemes bedobni a témát a fiataloknak.

„Fontos, hogy mindannyian azon dolgozzunk, hogy normalizáljuk a maszturbációval kapcsolatos pozitív szexuális üzeneteket, hogy csökkentsük a kapcsolódó szégyenérzetet és félelmet, és javítsuk az általános szexuális egészséget és műveltséget” - mondta a szóvivő. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.