A queenslandi hatóság maszturbációra ösztönzi a fiatalokat

SZEX
2021 november 04., 06:11
comments 6

Az ausztrál queenslandi hatóság „Give yourself a hand” néven kampányt indítottak a Facebookon, hogy maszturbálásra ösztönözzék a fiatalokat.

A queenslandi hatóság szóvivője szerint azt szeretnék elérni, hogy csökkenjen az önkielégítéssel kapcsolatos stigma, normális párbeszéd alakuljon ki róla, különösen a fiatalok körében.

„A maszturbáció normális és egészséges része az ember szexuális élményének, és nagyszerű módja annak, hogy felfedezze, hogyan érzi jól magát. A legjobb az egészben az, hogy mindenki számára elérhető – és emellett rengeteg egészségügyi előnyt is ad!” - olvasható a kampány szövegében.

A poszt arra nézve is tartalmaz tanácsokat, hogy hogyan érdemes bedobni a témát a fiataloknak.

„Fontos, hogy mindannyian azon dolgozzunk, hogy normalizáljuk a maszturbációval kapcsolatos pozitív szexuális üzeneteket, hogy csökkentsük a kapcsolódó szégyenérzetet és félelmet, és javítsuk az általános szexuális egészséget és műveltséget” - mondta a szóvivő. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt