Árokba hajtott egy busz Hódmezővásárhelynél, több sérült is van

baleset
2021 november 05., 06:50
comments 3

Árokba hajtott egy busz Hódmezővásárhely térségében. A Székkutas felé vezető szakaszon félpályán, rendőri irányítással halad a forgalom, írja közleményében az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A Rádió 7 úgy tudja, több sérült van, és 5-6 mentő érkezett a balesethez. Olvasónktól azt az információt kaptunk, hogy a helyszínen egy mentőhelikopter is van.

A Katasztrófavédelem közleménye szerint az oldalára fordult buszhoz a hódmezővásárhelyi és a szegedi tűzoltókat riasztották.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt