Deutsch Tamás szerint különös jelentősége van az Elkxrtuk brüsszeli premierjének, mert „itt állandóan a jogállamiságról próbálnak kioktatni minket”

POLITIKA
2021 november 5., 8:51
comments 11

A Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportja pénteken arról tájékoztatta az MTI-t, hogy november 9-én, kedden Brüsszelben is bemutatják az Elkxrtukat a Polgári Magyarországért Alapítvány Brüsszeli Képviselete és a Magyar Hullám Közéleti és Kulturális Társaság szervezésében.

Deutsch Tamás EP-képviselő, a képviselőcsoport vezetője azt mondta, szerinte különös jelentősége van a brüsszeli premiernek, mert „itt állandóan a jogállamiságról próbálnak kioktatni minket. Ugyanakkor 2006-ban a baloldali kormányfő, Gyurcsány Ferenc parancsára rendőrcsizmák tiporták a jogállamiságot hazánkban, az akkor már uniós tagállam Magyarországon”.

Az MTI szerint Deutsch úgy fogalmazott, „Brüsszel urai, a »jogállamiság« élharcosai és az európai baloldal aktivistái azonban fülük botját sem mozdították. Ha kicsit is érdekli őket a jogállam valódi védelme, akkor jöjjenek el megnézni a jogállamiságra brutálisan rátámadó Gyurcsány-féle tömeges rendőrterrort bemutató filmet”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt