Deutsch Tamás szerint különös jelentősége van az Elkxrtuk brüsszeli premierjének, mert „itt állandóan a jogállamiságról próbálnak kioktatni minket”

POLITIKA
2021 november 05., 08:51
comments 11

A Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportja pénteken arról tájékoztatta az MTI-t, hogy november 9-én, kedden Brüsszelben is bemutatják az Elkxrtukat a Polgári Magyarországért Alapítvány Brüsszeli Képviselete és a Magyar Hullám Közéleti és Kulturális Társaság szervezésében.

Deutsch Tamás EP-képviselő, a képviselőcsoport vezetője azt mondta, szerinte különös jelentősége van a brüsszeli premiernek, mert „itt állandóan a jogállamiságról próbálnak kioktatni minket. Ugyanakkor 2006-ban a baloldali kormányfő, Gyurcsány Ferenc parancsára rendőrcsizmák tiporták a jogállamiságot hazánkban, az akkor már uniós tagállam Magyarországon”.

Az MTI szerint Deutsch úgy fogalmazott, „Brüsszel urai, a »jogállamiság« élharcosai és az európai baloldal aktivistái azonban fülük botját sem mozdították. Ha kicsit is érdekli őket a jogállam valódi védelme, akkor jöjjenek el megnézni a jogállamiságra brutálisan rátámadó Gyurcsány-féle tömeges rendőrterrort bemutató filmet”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.