Egy texasi futballedző rúdtáncos barátnőjének majma megharapott egy gyereket halloweenkor

POKOL
2021 november 05., 08:22
comments 1

Vannak hírek, amiknek látszólag semmi közük a valósághoz, feltétlenül még hírértékük sincs, de ha egy sztoriban egyszerre szerepel

  • egy egyetemi futballedző,
  • egy sztriptíztáncos,
  • egy majom
  • és egy gyerek,
  • miközben halloween van,

arról mindenképpen be kell számolni.

Azt, hogy egy „Rúdgyilkos” néven ismert sztriptíztáncos majma megharapott egy gyereket Halloweenkor, a Fox írta meg. Mindezt egyenesen az év sztorijának nevezték az egyetemi futball életében, ugyanis mint kiderült, a rúdtáncos a Texas Egyetem special teams koordinátorának, Jeff Banksnek a barátnője, Banks pedig a Fox szerint a feleségét és gyerekeit hagyta ott a Rúdgyilkosért.

A sztoriban szerepel még egy fotós is, aki a futballmeccseket szokta dokumentálni. Az ő elmondása szerint a Rúdgyilkosnak van egy Gia nevű majma, a nő vele együtt szokott fellépni, Gia pedig most halloweenkor megharapott egy gyereket. A majmot állítólag konkrétan le kellett szedni a gyerekről, most pedig azon megy a háborgás, hogy Jeff Banks futballedző majma harapott és sebesített meg súlyosan egy gyereket.

A Rúdgyilkos, akinek polgári neve elvileg Danielle Banks – vagyis feltehetően már össze is házasodtak az edzővel, bár ez sokat nem számít a sztori szempontjából –, a hétvégén Twitteren hirdette meg, hogy minden gyereket szeretettel vár egy kísértetházba és egy labirintusba. A posztban állítólag nem említette, hogy lesz ott egy majom is, de úgy tűnik, hogy az eredeti tervek szerint az állat nem is vett volna részt a halloweeni ijesztegetésben.

A nő következő Twitter-posztjában már azt magyarázta, hogyan kerülhetett egy gyerek „tiltott területre”, posztjában pedig arról is írt, hogy fogalma sem volt arról, hogy a gyereket megharapta a majma, amíg nem szólt neki egy helyi orvos. A sztriptíztáncos állítja, hogy be van oltva a majma, ami egy „érzelmileg támogató állat”, akihez nem szabad hozzányúlni. Twitteren felháborodva írta azt is, hogy a harapásról egyetlen szülő sem tájékoztatta őt.

A legnagyobb tragédia a sztoriban azonban egyértelműen az, hogy a történtek után a Rúdgyilkos törölte Twitter-fiókját, de hogy legyen egy jó hírem is, Gia Instagram-oldala még elérhető.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.