New York frissen megválasztott polgármestere bitcoinban kérné a fizetését

PÉNZ
2021 november 5., 6:37
comments 1

Eric Adams volt rendőrkapitányt a héten választották meg, januárban veszi át Bill de Blasio hivatalát. Első bejelentése gyakorlatilag az volt, hogy szeretné, ha első három havi fizetését bitcoinban kapná meg. Úgy fogalmazott, ezzel többek közt azt a szándékát szeretné erősíteni, hogy New York „a kriptovaluta-ipar központja” legyen.

photo_camera Eric Adams Fotó: ANGELA WEISS/AFP

A BBC szerint Adams ezzel a bejelentésével mindenképpen felül szeretné múlni Miami polgármesterét, Francis Suarezt, aki szintén egy Twitter-posztban jelezte, hogy ha megválasztják, szeretné első havi fizetését bitcoinban kérni.

Eric Adamset kedden választották New York következő polgármesterévé, a város történetében ő lesz a második fekete polgármester. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt