Legalább nyolc embert tapostak agyon Travis Scott koncertjén

baleset
2021 november 06., 08:25

Borzalmas tömegkatasztrófa történt péntek este Houstonban, az Astroworld nevű zenei fesztiválon. A New York Times szerint Travis Scott koncertje közben a tömeg egy része valamiért megindult a színpad felé, mire pánik tört ki.

A nyomakodásban legalább nyolc ember halt meg és több tucatnyian megsérültek - közölte a helyi tűzoltóparancsnok. A helyszínen 300 embert láttak el, 22 főt pedig környékbeli kórházakba szállítottak. A halálok pontos okát még nem tudni, de az már kiderült, hogy a kórházban ápoltak közül 11 embernek volt szívleállása.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.