Egyszerre voltak egy helyen a NER legmenőbb bajszai, a csupaszképű L. Simon László el is kámpicsorodott

DIVAT
2021 november 8., 9:10
comments 13

Az egyik jó dolog a konzervatív, hagyományőrző férfiakban a bajszuk. Ilyen férfiakban manapság nincsen hiány, mégis ritka az akkora bajuszegyüttállás, mint ami a kápolnásnyéki kastély kertjében történt. Ahol egy Horváth Jánost, egykori képviselőt, a Parlament kétezres évekbeli - és természetesen bajuszos - örökös korelnökét ábrázoló domborművet adtak át. Ők:

Balról jobbra: Raffy Dávid szobrászművész, a bajszos dombormű alkotója, Kövér László futurológus, Tessely Zoltán képviselő-bajuszmodell. Aki úgy néz, mint a citromba harapott kutya, aki hetet kölykezett, de csupa bajusztalant, az L. Simon László földbirtokos-képviselő, a Nemzeti Múzeum főigazgatója.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt