A Kutyapárt társelnöke autóbalesetük részleteiről beszélt

2021 november 9., kedd 5:24
12

Szombaton a Heves megyei Terpesen rohant bele autójával egy oszlopba Kovács Gergely, a Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) elnöke, aki a balesetet sértetlenül megúszta, a mellette ülő Döme Zsuzsanna, a Kutyapárt társelnöke viszont megsérült a légzsáktól. Az autó totálkárosra tört.

Döme Zsuzsanna Fotó: MKKP / YouTube

Döme a Blikknek úgy fogalmazott, sokkal rosszabb is történhetett volna, az autóból nem esett ki, viszont mindenhol festék folyt. „Főként kék festék, viccesen festettünk, de ha piros lett volna nálunk, szívbajt kaptunk volna.” Hogy pontosan miért és hogyan történt a baleset, azt nem tudta megmondani. „Sötét volt már, Gergő pedig valahogy megcsúszott az úton, de gyorsan sem mentünk, és nyilvánvalóan nem fogyasztottunk alkoholt”.

Utóbbit a Blikk kérdésére a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette, miszerint az autó „eddig tisztázatlan körülmények között lehaladt az úttestről és egy betonoszlopnak ütközött”, és „a jelenlegi adatok alapján a jármű vezetője nem volt tudatmódosító szer hatása alatt a baleset időpontjában”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt