A Kutyapárt társelnöke autóbalesetük részleteiről beszélt

baleset
2021 november 09., 05:24
comments 12

Szombaton a Heves megyei Terpesen rohant bele autójával egy oszlopba Kovács Gergely, a Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) elnöke, aki a balesetet sértetlenül megúszta, a mellette ülő Döme Zsuzsanna, a Kutyapárt társelnöke viszont megsérült a légzsáktól. Az autó totálkárosra tört.

Döme Zsuzsanna
photo_camera Döme Zsuzsanna Fotó: MKKP / YouTube

Döme a Blikknek úgy fogalmazott, sokkal rosszabb is történhetett volna, az autóból nem esett ki, viszont mindenhol festék folyt. „Főként kék festék, viccesen festettünk, de ha piros lett volna nálunk, szívbajt kaptunk volna.” Hogy pontosan miért és hogyan történt a baleset, azt nem tudta megmondani. „Sötét volt már, Gergő pedig valahogy megcsúszott az úton, de gyorsan sem mentünk, és nyilvánvalóan nem fogyasztottunk alkoholt”.

Utóbbit a Blikk kérdésére a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette, miszerint az autó „eddig tisztázatlan körülmények között lehaladt az úttestről és egy betonoszlopnak ütközött”, és „a jelenlegi adatok alapján a jármű vezetője nem volt tudatmódosító szer hatása alatt a baleset időpontjában”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.