Telefonon alázta képviselőtársát Szarvas fideszes polgármestere: Te olyan hülye picsa vagy, mint eddig is voltál

POLITIKA
2021 november 09., 18:34
comments 16

Becsületsértésben találta bűnösnek és ezért megrótta első fokon a békéscsabai bíróság Szarvas fideszes polgármesterét, számolt be az RTL Klub Híradója. Babák Mihály telefonon alázta egyik képviselőtársát. Az ügyvédnő rögzítette a beszélgetést, és bírósághoz fordult.

„Én Szarvas polgármester vagyok, nem Pecsenye Erzsébet ügyvéd. Ne szarakodjál velem összevissza, baszd meg!”

- mondta Babák a képviselőnőnek. Az RTL beszámolója szerint a március 15-i ünnepség miatt alakult ki konfliktus köztük. Rendezni nem sikerült, a telefonbeszélgetést a polgármester azzal zárta, hogy

„Te olyan hülye picsa vagy, mint eddig is voltál. Csókollak.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.