Sörösüvegben vitt az apósának fagyállót, mert zavarta, hogy alkoholista

bűnügy
2021 november 10., 06:06

Fagyállót ivott és meghalt egy szarvasi férfi. A folyadékot születésnapi ajándéknak csomagolva kapta a vejétől, aki azt hitte, nem derül ki, ha megmérgezi apósát, olvasható a police.hu-n.

Sörösüvegbe töltött, ajándékként kapott folyadéktól lett rosszul 2021. szeptember 14-én reggelre egy szarvasi férfi. A felesége mentőt hívott hozzá, kórházba vitték, ahol 2021. szeptember 26-án elhunyt. Kiderült, hogy fagyállót ivott, azt csomagolta be neki valaki úgy, mintha a születésnapjára készült ajándék lett volna.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói kiderítették, hogyan került hozzá a mérgező anyag, és 2021. november 8-án elfogták és előállították az elhunyt férfi vejét.

A 35 éves szentesi férfi kihallgatásán elismerte, hogy zavarta apósa alkoholista életmódja, és eldöntötte, hogy valahogy eltávolítja őt a családból. Azt gondolta, ha megmérgezi, az nem derül ki, ezért egyik ismerősétől kért fagyállót, beletette egy csatos sörösüvegbe, és a palackot becsomagolta. Egy cédulára ráírta, hogy születésnapja alkalmából fogadja szeretettel, majd két keresztnévvel alá is írta a jókívánságot.

Miután elkészült a csomag, elment az apósához, és átadta neki azzal, hogy az ajándék a postaládája előtt volt, ő csak felvitte a lépcsőházból, ha már meglátta, hogy ott van.

Másnap hívta a felesége szüleit, érdeklődött a hogylétük felől, és az anyósa rögtön mondta neki, hogy a férje rosszul lett, és kórházba került. A férfi azt állítja, ekkor már megbánta, amit tett, szerette volna, hogy a felesége édesapja meggyógyuljon, de tizenkét nap múlva meghalt. A 35 éves szentesi férfit a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya előre kitervelten, aljas indokból elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.