Várkonyi Andrea a TV2 Média Csoport igazgatóságának tagja lett

család
2021 november 10., 12:39
comments 14

Kikerült a TV2 Média Csoport Kft. igazgatótanácsából Czira Szabolcs, a helyére pedig Mészáros Lőrinc új felesége, Várkonyi Andrea került, olvasható a TV2 közleményében.

A TV2 közleménye hangsúlyozza, hogy „dr. Várkonyi Andrea orvos, közgazdász és pszichológus diplomával is rendelkezik, és karrierje jelentős részét a TV2 kötelékében töltötte. A TV2 Média Csoport Zrt. erre a szakmai múltra kíván építeni azzal, hogy az igazgatóság tagjának nevezte ki.”

A TV2 Média Csoport Andy Vajna halála után került Mészáros Lőrinc érdekeltségébe. (via hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.