A Föld bajnokai zölden közlekednek. Csatlakozz!

hirdetés
2021 november 12., 07:17
ad

Közlekedni muszáj. Munkába, iskolába vagy a gyerekért az óvodába. De nem mindegy, hogyan. Íme, 6 tipp, hogyan közlekedhetsz zöldebben! Ráadásul, ha csatlakozol az E.ON kihívásához, még nyerhetsz is.

photo_camera Fotó: RossandHelen/rh2010 - stock.adobe.com

Te lehetsz a Föld bajnoka!

  • Az e-közlekedés menő: utazz e-autóval ha teheted, vagy ugorj fel egy elektromos rollerre vagy blinkee.city elektromos robogóra.

  • Pattanj biciklire: a biciklizés javítja a vérkeringésedet, jó hatással van a vércukorszintedre és megmozgatja az ízületeidet amellett, hogy az egyik legzöldebb közlekedési forma.

  • Offold ki a szén-dioxidot: választhatod a trolit, a metrót, a villamost vagy ha van a városodban, az elektromost a dízelmotoros buszok helyett. Ha nyaralni mész, rövidebb távon utazz inkább vonattal.

  • Legyél te a jó fej, aki fuvart szervez: ha már kocsival mész, ajánld fel a kollégáidnak, hogy utazzatok együtt munkába, így máris kevesebb károsanyagot pöfögtettek ki.

  • Vissza az alapokhoz: már szinte el is felejtetted, milyen rollerezni? Térj vissza a gyerekkori kedvencedhez, meglátod, nagyon élni fogod!

  • A séta adja: ha naponta 10 ezer lépést megteszel, fittebb, egészségesebb életet élhetsz. Kell ennél több?

Eljött a tettek ideje, legyél Te is a Föld bajnoka!

A Föld bajnokai kihívást az E.ON Hungária Csoport hívta életre, hogy segítsen a fenntartható gondolkodást egyre inkább a mindennapok részévé tenni. Az E.ON hisz az összefogás erejében, és abban, hogy közösen mérsékelhetjük az éghajlatváltozás negatív hatásait. Az E.ON fenntartható szolgáltatásaival, megoldásaival és energiahálózatának folyamatos, innovatív fejlesztésével azon dolgozik, hogy zöldebbé tegye az otthonok, cégek és városok mindennapjait. Az energiavállalat fő célja, hogy 2030-ig felére csökkentse károsanyag-kibocsátását, 2050-re pedig karbonsemlegessé tegye működését.

Vegyél részt az E.ON játékában, fotózd le, hogyan teljesíted a fenti kihívások egyikét, és oszd meg itt vagy az Instagramon az értékes nyereményekért!

Gomb: Részt veszek a kihívásban!

Advertisement