Ausztriában akart prostitúcióra kényszeríteni egy 16 éves lányt a gávavencsellői pár

2021 november 13., szombat 9:23
1

Az RTL Klub Híradójának mondta el egy 16 éves kamaszlány, hogy egy gávavencsellői pár hogyan próbálta meg prostitúcióra kényszeríteni Ausztriában.

A lány megszökött egy lakóotthonból, ekkor fogadta be a pár, akik azt ígérték neki, hogy elviszik az apjához. Ehelyett Gávavencsellőre vitték, bántották, és azt követelték tőle, hogy keressen pénzt nekik. Beültették egy autóba, és elvitték egy osztrák bárba, ahol a pár azt követelte tőle, hogy legyen prostituált.

A riportból kiderül, hogy nem csak a lány ellenkezett, a kinti bár tulajdonosa sem engedte, hogy ez megtörténjen. A pár a lánnyal ekkor visszatért a magyar faluba, majd a férfi nekiesett: puszta kézzel ütötte, cigarettacsikkel égette meg a kezén és a nyelvén. A lány kórházba is került, amikor az ő utána kutató rendőrök ráakadtak a két gyanúsított, a 25 és 21 éves gávavencsellői otthonában, az ágy alatt. Ellenük kényszermunka és emberkereskedelem gyanúja miatt vették őrizetbe. A nő szabadlábon védekezhet, a férfit letartóztatták.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt