Kórházba került Kóbor János

járvány
2021 november 13., 06:33
comments 1

A Blikk információi szerint az Omega énekese napok óta nem volt jól, végül a felesége unszolására feküdt be egy klinikára. Arról nem lehet tudni, hogy milyen tüntetek miatt került kórházba Kóbor, de a lapnak nyilatkozó zenésztársai aggódnak, hogy koronavírusról lehet szó. A zenész ugyanis korábban több alkalommal is azt nyilatkozta, hogy nem fogja beoltatni magát.

Kóbor János énekes az Omega Oratórium előadásán a felcsúti Pancho Arénában 2015. június 13-án (Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI)
photo_camera Kóbor János énekes az Omega Oratórium előadásán a felcsúti Pancho Arénában 2015. június 13-án (Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI)

„Sosem oltatom be magam semmivel, az influenza elleni vakcinát sem kértem, és ezt sem fogom” – mondta a 78 éves énekes tavaly a lapnak.

A zenekarból Molnár György erősítette meg a lapnak, hogy Kóbor kórházba került, de a gitáros elmondása szerint Kóbor állapota javult a napokban és legutóbb optimistán nyilatkozott a hazatérésről.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.