Orbán a FIFA elnökével tárgyalt

POLITIKA
2021 november 13., 13:23
comments 1

Szűkszavú közleményben tudatta a miniszterelnök stábja, hogy Orbán Viktor szombat délelőtt a Karmelita kolostorban fogadta Gianni Infantinót, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség elnökét. A találkozóról mindössze annyit árultak el, hogy

"a megbeszélésen - melyen részt vett Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke is - a sportág aktuális nemzetközi és hazai kérdéseit tekintették át."

photo_camera Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher/MTI/MTVA

Infantino a Nemzeti Sportnak magyarországi látogatásáról elárulta, hogy régóta meg akarja nézni a Puskás Arénát, legutóbb az Eb-döntőn, a Wembley-ben ígérte meg Orbán Viktornak, hogy eljön Budapestre és megnézi az új stadiont.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.