Szoboszlai nem játszik a lengyel-magyar vb-selejtezőn

foci
2021 november 15., 15:16
comments 1

Szoboszlai Dominik nem lép pályára a magyar fociválogatott lengyelek elleni, hétfő esti világbajnoki selejtezőjén. A Magyar Labdarúgó Szövetség Twitter bejegyzése szerint a válogatott 21 éves középpályása, még a vasárnapi edzésen izomfájdalmat érzett a combjában, ami nem javult, így visszatér klubjához, a német RB Leipzighez .

photo_camera Szoboszlait üldözi Yandas és Kutucu a magyar és török válogatottak szeptemberi meccsén. Fotó: OZAN KOSE/AFP

A lengyel-magyar vb-selejtező hétfőn ma este 20.45 órakor kezdődik a varsói Nemzeti Stadionban. Ez lesz a magyar válogatott utolsó világbajnoki selejtező meccse, aminek viszont már nincs igazán tétje, hiszen már a pénteki, San Marino elleni selejtező előtt tudni lehetett, hogy a magyar válogatottnak már nincs esélye kijutni a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.